Skip to main content

Ostraha v obchodech a obchodních centrech

Krádeže v obchodech a obchodních centrech jsou stále častějším problémem, který je nutné neprodleně řešit. Ideální variantou je kombinace fyzické ostrahy a kamerového systému.

Proč potřebujete ostrahu retailu?

Podle průzkumu se majitelé českých obchodů a obchodních center stále častěji setkávají s drobnými krádežemi. Přitom jsou naši obchodníci těmito krádežemi postiženi nejvíce ze všech států Evropské Unie. Je samozřejmé, že každá ztráta zboží, bez ohledu na vyčíslení škody, je pro každého majitele obchodu velký problém.

Studie Národní maloobchodní federace z roku 2017 zjistila, že během jediného měsíce musí majitelé obchodů čelit průměrně asi dvacetitisícovým ztrátám, což činí asi 36,5% úbytků. Tyto hodnoty činí obrovskou část tržeb. Je proto na místě zvážit, zda se nevyplatí investovat do kvalitního kamerového systému a profesionální fyzické ostraze přímo na místě. Připravili je pro vás tipy, jak krádežím v obchodech předcházet.

Předcházejte krádežím s Unisec Security

Nejlepším řešením, jak se s krádežemi v obchodech vypořádat, je předcházet jim. K tomu vám může pomoci hned několik faktorů.

1. Instalace bezpečnostních nástrojů

Nic neodradí zloděje víc, než nainstalované kamery. Naše společnost UNISEC Security nabízí svým klientům nejmodernější kamerový systém. Pro každého zákazníka navrhujeme nejefektivnější řešení zabezpečení.

Naše kamerové zabezpečení hlídá váš objekt během dne ale také během noci. V dohledovém centru PCO hlídají váš obchod naši profesionálně zaškolení zaměstnanci, kteří na dálku v režimu 24/7 hlídají váš objekt. V případě poplachu jsme schopni rychlé reakce a na místo pošleme výjezdovou jednotku. Naše dohledové centrum PCO je vybaveno nejmodernějšími systémy pro monitoring různě velkých obchodů a obchodních center.

2. Fyzická ostraha v obchodě

Aby byla zajištěna maximální bezpečnost vašeho obchodu, doporučujeme kombinaci bezpečnostních služeb tak, aby byla pokryta všechna zranitelná místa a využila se efektivně kombinace fyzické ostrahy našimi strážnými a kamerového systému ve vašem obchodě.

Fyzická ostraha dnes patří k nejvíce používaným službám v oblasti bezpečnosti. V rámci fyzické ostrahy vám zaručíme ochranu vašeho obchodu před krádežemi i případným vandalismem během pracovní doby i mimo ni. Důležité při fyzické ostraze je preventivní činnost, související s včasným odhalením mimořádných událostí. 

Součástí retail security 

  • Střežení vstupu do obchodu
  • Střežení perimetru objektu
  • Střežení vybavení a zboží v obchodě
  • Obsluha zabezpečovacího systému
  • Včasné odhalení mimořádné situace
  • Pravidelný report

Jak probíhá dohled v obchodech?

Vaše spokojenost je pro nás vždy na prvním místě. Záleží nám na kvalitě nabízených služeb i na odvedené práci. Během spolupráce k vám budeme přistupovat naprosto individuálně. Takto zajistíme nejlepší nastavení služeb monitoringu i fyzické ostrahy, pro zajištění vašich konkrétních potřeb.

Náš tým prochází pravidelnými bezpečnostními školeními, abychom udržovali vysoký standard našich nabízených služeb. Reprezentovat vás budeme profesionálně. Záleží na vás, na majiteli obchodu, v jakém dress code budou naši zaměstnanci vaši značku reprezentovat, v jakém počtu zaměstnanců budeme střežit váš obchod a jakým způsobem se budeme po obchodě pohybovat, abychom zajistili nejvyšší bezpečí vašeho nabízeného zboží. Za roky praxe víme, že každý typ obchodu vyžaduje jiné požadavky na bezpečnost. A náš tým zaměstnanců je schopen vašemu obchodu okamžitě zajistit maximální ochranu.

Potřebujete ostrahu Vaší prodejny?
Kontaktujte nás