Skip to main content

Hledáte profesionální zastoupení? Zajistíme bezpečí i na vaší akci!

Pořádáte veřejnou či soukromou akci a chcete zajistit kontrolu u vstupu, pohyb, chování a koordinaci osob? Zajistěte si pořadatelskou službu u UNISEC SECURITY.

Během kulturních, sportovních nebo společenských akcí je nedílnou součástí organizace také zajištění odpovídající bezpečnosti. Tento úkol je určený pro profesionálně vyškolené pracovníky firmy UNISEC SECURITY. Náš tým zajistí profesionální ostrahu osob i ochranu majetku.

Jsme zcela přizpůsobiví vašim požadavkům

Velmi často se stává, že ze strany organizátorů dochází k neadekvátnímu posouzení situací a nedostatečnému bezpečnostnímu opatření. Při realizaci event security na vaší akci se zcela přizpůsobíme vašim požadavkům a zajistíme profesionální bezpečí všech zúčastněných osob i majetku. Vybereme členy našeho týmu, kteří již mají s event security bohaté zkušenosti a jsou školeni v oblasti ochrany. Většina našich zaměstnanců má rovněž kurz sebeobrany a tito lidé jsou schopni splnit úkol i osobního strážce. Služby event security provádíme zejména ve Středních Čechách, Praze a okolí. A jakým akcím UNISEC SECURITY za poslední měsíce nabídlo své event security?

Noc s legendou Marta Kubišová, Jaromír Jágr, Attila Végh  

Bylo nám ctí, že jsme mohli být u toho, když se akce „Noc s legendou“ zúčastnila Zpěvačka Marta Kubišová, která ukončila svou pěveckou kariéru 1. listopadu 2017. UNISEC SECURITY zajistilo ostrahu a komplexní transport Marty Kubišové. Během akce střežilo bezpečí její i dalších hostů. Během akce Noc s Legendou paní Kubišová vyprávěla svým fanouškům životní příběh při příležitosti 80. narozenin v pražském kině Lucerna. Zaplněný sál sledoval bezprostřední besedu s moderátorkou, doplňovanou projekcemi s hosty, kterými byla například herečka Iva Janžurová, kardiolog Petr Neužil, popularizátor společenské etikety Ladislav Špaček či modelka Taťána Kuchařová. V předchozích Nocích s legendou naše společnost UNISEC SECURITY zajistila komplexní ochranu také Jaromíru Jágrovi v Praze a Bratislavě a také Attilovi Véghovi, opět v Praze a Bratislavě.

Zaměřujeme bezpečí na vyhlášených sportovních akcích

Září už po několikáté patřilo na Benešovsku motorkám. Tradiční Rock’n’Ride s lídrem Liborem Podmolem, hvězdou freestyle motokrosu se konal v areálu Kavčák. Kromě závodů tu byl k vidění atraktivní kulturní program s koncerty a poprvé v historii akce také dětský motokros. Sportovní událost už dlouhé roky podporuje město Benešov a Středočeský kraj. Celkem na akci dorazilo kolem 300 motorkářů. Tato akce vyžadovala profesionální přístup našich zaměstnanců UNISEC SECURITY. Naši lidé zde zajišťovali koordinaci a kontrolu chování osob, organizaci provozu na parkovištích, příjezdových cestách a ostrahu majetku.

Jsme jedničkou v Event security na Gladiator Championship Fighting

Naši zaměstnanci UNISEC SECURITY mají bohaté zkušenosti také s ostrahou na Gladiator Championship Fighting, která se konala začátkem září v Příbrami. Turnaj GCF 65 představil amatérské i profesionální zápasníky. Nový promotér organizace Vladimír Kadlec nevyloučil, že se do konce letošního roku odehrají ještě další večery smíšených bojových umění pod hlavičkou GCF a my budeme opět moci dohlížet na bezpečí osob na této akci.

Proč doporučujeme zajištění event security i na vaší akci?

Event security je podstatnou a zcela nenahraditelnou součástí veřejných i soukromých akcí, kde je nezbytné kontrolovat vstupní prostory do areálu, oprávnění ke vstupu, chování i pohyb osob a následně koordinovat dav v nepřehledných situacích, například po skončení celé akce. Součástí práce našich zaměstnanců při event security je také organizace provozu na parkovištích, příjezdových cestách a ostraha majetku.

Potřebujete i Vy ostrahu na vašem eventu?
Kontaktujte nás