Skip to main content
Unisec Security

Fyzická ostraha firemních objektů

Naše fyzická ostraha firemních objektů vykonává maximální bezpečností opatření tak, abychom eliminovali vznik škod na majetku a zdraví osob. V týmu máme profesionálně školené strážné, kteří pro svou práci používají moderní techniku. Sledujeme nejmodernější trendy a hledáme řešení pro malé i velké firemní objekty. Garantujeme vysokou profesionalitu našich zaměstnanců. Staneme se vaší součástí při komplexním řešení bezpečnosti vašeho majetku.

Unisec Security

Co svým klientům nabízíme:

Máme bohaté zkušenosti se střežením firemních, průmyslových, administračních, skladových a jiných budov. Poskytujeme denní a noční služby na vrátnicích firemních areálů a recepční služby v administrativních budovách.

Jsme komplexní dodavatel

Svým klientům nabízíme komplexní služby v oblasti ochrany osob a majetku. Zakládáme si především na vstřícném a individuálním přístupu. Snažíme se s ohledem na vyhodnocení bezpečnostních rizik vyjít maximálně vstříc požadavkům klienta.

Vlastní Know-How

Naše bezpečnostní agentura UNISEC Security se řídí vlastním Know-How. S námi budete maximálně v bezpečí. Na základě analýzy rizik a vypracovaných bezpečnostních protokolů přizpůsobíme kombinaci bezpečnostních služeb tak, abychom využili speciálně proškolené zaměstnance společně s moderními bezpečnostními prvky tak, abychom pokryli všechna možná rizika.
Máme vybudované vlastní bezpečnostní stanovisko, dohlížející na objekty zabezpečené pomocí elektronické zabezpečovací signalizace (EZS), nebo elektronické požární signalizace (EPS), které jsou připojeny na pult centralizované ochrany.

Profesní kvalifikace strážných/ostrahy

Naši strážní jsou pravidelně školeni tak, aby zajistili 100% bezpečnost a v případě potřeby zajistili veškerou pomoc. Standardem u všech našich zaměstnanců je školení BOZP a PO. Vybraní zaměstnanci jsou také školeni pro vykonání první pomoci.

Digitalizace služeb ostrahy objektu

On-line tracking systém instalujeme do hlídaných prostor tak, aby byl vybraný prostor pokryt kamerami s inteligentní video analýzou. V případě poplachu se operátorovi zobrazí on-line obraz kamery. Po vyhodnocení situace pak operátor může vyzvat pachatele pomocí reproduktoru k opuštění prostoru, popřípadě vyslat na místo zásahovou jednotku.

Takto jsme schopni provádět vzdálenou správu objektů, jako je online pochůzková činnost, asistence při otevírání a zavírání objektů či verifikace vozidel, osob, aj. Kombinace fyzické ostrahy je s online trackingem mnohem efektivnější.

Motivujeme zaměstnance

Není nic příjemnějšího, než dobrý start do nového dne. Naši strážní při kontrolách na vrátnici a recepci vždy vyzařují pozitivní energií, jsou usměvaví a vstřícní. Dobrá motivace zaměstnanců je klíčem k dobrému pracovnímu kolektivu, efektivnějšímu výkonu a obecně dobré náladě na pracovišti.

Důsledná interní kontrola fyzické ostrahy

Mějte dohled nad vašimi zaměstnanci a chraňte svůj majetek před případnými ztrátami, poškozením, vandalismem, aj. Naši profesionální interní auditoři provádí namátkovou kontrolu v průměru 1 x denně a při kontrolách jsou nekompromisní.

Zajistíme vám 100% kvalitu

Specializací UNISEC Security jsou bezpečnostní služby. Vzhledem k našemu silnému zázemí vám naše bezpečnostní agentura nabídne profesionální bezpečnostní služby, splňující specifické potřeby každé organizace či soukromé osoby.

Kontaktujte nás
Unisec Security