Skip to main content
Unisec Bezpečnostní agentura

Máme vlastní know-how, které dělá z naší agentury TOP partnera pro Vaši bezpečnost

Proč si vybrat bezpečnostní agenturu a na co se při výběru zaměřit? Naše profesionální agentura UNISEC vám poskytne komplexní řešení na míru a ušetří mnoho finančních výdajů.

Unisec Bezpečnostní agentura

Získejte komplexní služby s moderními technologiemi

Ať už jste majitelem výrobní haly, administrativní budovy, hotelu, parkoviště, nebo vlastníte rodinný dům, je třeba si určit, jak správně nemovitost ohlídat v době vaší nepřítomnosti. Mezi nejúčinnější bezpečnostní opatření jednoznačně patří elektronické zabezpečovací systémy, které jsou napojeny na PCO (Pult centralizované ochrany). Instalace nejmodernějších pohybových čidel, protipožární ochrana, ale i kamerový systém. To jsou nejpoužívanější zabezpečovací systémy, které instaluje naše firma UNISEC svým zákazníkům.

Je jen na Vás, jaký zabezpečovací elektronický systém si zvolíte pro ochranu Vašeho majetku. Naši specialisté Vám pomohou při výběru ideálního zabezpečení Vaší budovy. Velmi oblíbená je kombinace fyzické ostrahy s elektronickým zabezpečovacím systémem, napojeným právě na PCO.

Získejte finanční úsporu několik tisíc měsíčně

Naše bezpečnostní agentura UNISEC připravuje nabídku šitou na míru všem zákazníkům. S námi získáte přesně to, co od své bezpečnostní agentury očekáváte. Při fyzické ostraze vaší firmy mohou naši zaměstnanci plnit i jiné funkce, jako například službu recepční, vrátný, hlídač parkoviště, apod., čímž ušetříte náklady za další zaměstnance. U ostrahy objektu pak instalujeme moderní elektronické zabezpečovací systémy, které při napojení na náš pult centralizované ochrany zajistí dokonalou ochranu vašeho majetku.

Chtějte vysokou úroveň kvality a individuální přístup

Naše bezpečnostní agentura UNISEC zajišťuje profesionální ochranu majetku svých zákazníků. Obraťte se na nás pro řešení ochrany vašeho domu či firmy. Díky individuálnímu přístupu Vám nabídneme kvalitní služby, šité na míru Vašim požadavkům s ohledem na potřeby budovy.

“Díky individuálnímu přístupu Vám nabídneme kvalitní služby, šité na míru.

Jaké jsou výhody komplexních služeb:

  • Vaše požadavky jsou u nás na prvním místě. Důkladně vyhodnotíme Vaší situaci a velikost objektu a pak připravíme řešení na míru.
  • Vy si stanovíte požadavky a my zajistíme perfektní ostrahu vašeho objektu. Navíc získáte naši nepřetržitou zákaznickou podporu.
  • Používáme moderní technologie. Spolu s kombinací fyzické ostrahy a mechanických zábran zajistíme stoprocentní ochranu vašeho majetku.
  • Máme profesionálně proškolené zaměstnance. O Váš majetek se stará kvalitně proškolený personál.
  • Získejte přehledný reporting pro Vás i manažera objektu. A to vždy v reálném čase.

Máme bohaté zkušenosti a vlastní know-how

Zakládáme si na naší profesionalitě a vysoké odbornosti personálu. Jednáme vždy korektně a zajišťujeme kvalitní odvedenou práci. Díky našim rozsáhlým zkušenostem a pečlivě propracovaným procesům jsme pružní a operativní. Máme vlastní know-how, které dělá z naší agentury TOP partnera pro Vaši bezpečnost.