Skip to main content
Unisec Praha security

Vyzkoušejte moderní zabezpečení pomocí pultu centralizované ochrany (PCO)

Přemýšlíte, jak efektivně chránit svůj byt, dům, komerční projekt a přitom snížit náklady za fyzickou ostrahu? Skvělým řešením je služba, kterou se naše firma UNISEC zabývá. Dohledové centrum nebo pult centralizované ochrany sledují váš objekt v režimu 24/7.

Unisec Praha security

Jak funguje služba pult centralizované ochrany?

Pult centralizované ochrany představuje ideální způsob, jak zabezpečit dům nebo komerční prostory před zloději. Jde o službu, kdy naši profesionálně zaškolení operátoři na dálku sledují váš objekt pomocí bezpečnostního systému. V případě ohlášení poplachu jsme schopni okamžité reakce a na místo posíláme výjezdovou jednotku ve velmi krátké době. Náš pult centralizované ochrany je vybaven nejmodernějšími systémy pro monitorování objektů.

Snižte náklady spojené se střežením objektu na minimum!

Pult centralizované ochrany je služba, která výrazně ušetří každému zákazníkovi výdaje spojené s fyzickou ostrahou. Naše bezpečnostní agentura UNISEC má vybudované vlastní bezpečnostní stanovisko v Příbrami, které nepřetržitě dohlíží na hlídané objekty pomocí elektronické zabezpečovací signalizace EZS či elektronické požární signalizace EPS. Neustálé napojení na pult umožňuje promítat veškeré potřebné informace, které je schopen vybraný systém nabídnout.

“Denní provoz PCO Vás bude stát tolik, jako jedno kafe. Objednejte si službu dohledového centra ještě dnes.

Co nabízí služba PCO – pult centralizované ochrany?

  • Vzdálený dohled nad nemovitostí
  • Ochrana osob a přivolání první pomoci v případě potíží
  • Okamžitý výjezd hlídky
  • Vzdálený video monitoring hlídaných objektů
  • Pravidelný report událostí dle zvoleného časového plánu
  • Odemknutí a zamknutí objektu výjezdovou hlídkou

Vyzkoušejte připojení na pult centralizované ochrany UNISEC

Připojte svůj dům či komerční prostor na naše dohledové centrum a zajistěte si maximální ochranu svého majetku. Dohledové pracoviště s našimi profesionálně vyškolenými operátory bude nepřetržitě střežit váš majetek. V případě alarmu okamžitě reagují na všechny typy poplachových signálů a přijímají opatření dle předem domluvených instrukcí.

Chcete se dozvědět více? Obraťte se na nás a domluvte si s námi ochranu svého objektu šitou na míru vašim potřebám.