Skip to main content
Unisec Bezpečnostní agentura Praha

Zajistěte si ostrahu svého majetku

Hledáte partnera pro ochranu svého majetku? Obraťte se na firmu UNISEC a nechte si sestavit balíček ostrahy šitý na míru vašim potřebám. Zajišťujeme 24 hodinovou fyzickou ostrahu.

Ostraha majetku je důležitou součástí každé soukromé, podnikatelské i veřejnosprávní činnosti. S velikostí prostoru roste i míra nejrůznějších rizik. Vlivem neošetření může dojít k nechtěnému vandalismu nebo vloupání. Zamezte zlodějům přístup do vašeho objektu. UNISEC přináší nejmodernější technologie v oblasti kamerových systémů, které jdou ruku v ruce s fyzickou ostrahou objektu.

Naše firma UNISEC zajišťuje komplexní služby v oblasti osobní i komerční bezpečnosti. Pro práci používáme nejmodernější techniku a vybavení. Naši pracovníci, včetně pracovníků fyzické ostrahy, patří k nejlépe vyškoleným na trhu.

Pro své zákazníky udržujeme vysoký standard služeb. Umíme Vás výborně reprezentovat a budeme skvělou vizitkou vaší firmě. Při práci garantujeme vysokou profesionalitu našich zaměstnanců. Jsme komplexním řešením vaší bezpečnosti.

Unisec Bezpečnostní agentura Praha

V oblasti fyzické ostrahy se specializujeme nejčastěji na ochranu:

  • Administrativní budovy – zajišťujeme bezpečnostní služby pro všechny druhy administrativních budov. Naše profesionálně vyškolená ostraha je vysoko reprezentativní.
  • Průmyslové objekty –  bezpečnost je u nás na prvním místě. Objednejte si ostrahu průmyslového objektu. Náš tým pracovníků patří k nejlépe vyškolením k ochraně veškerých firemních i průmyslových objektů.
  • Sportovní a společenské akce – ochrana sportovních a společenských akcí na klíč, zajišťuje ochranu sportovních utkání, koncertů i společenských akcí. Zajišťujeme také zdravotnický a požární dohled.
  • Retail – Poskytujeme fyzickou ostrahu a instalujeme nejmodernější elektronické zařízení pro 100% zabezpečení prodejen. Elektronika již dnes neodmyslitelně patří ke komplexní ochraně spolu s fyzickou ostrahou.

“Při práci garantujeme vysokou profesionalitu našich zaměstnanců. Jsme komplexním řešením vaší bezpečnosti.

Zajistěte si 100% ochranu vašeho majetku

Nedovolte zlodějům, aby narušili bezpečí vás i vašeho majetku. Objednejte si profesionální ostrahu UNISEC. Sestavíme vám plán pro výkon strážní služby pro váš objekt. Samozřejmostí je možnost zvolit frekvenci obchůzek ostrahy a její vybavení.
Kontaktujte nás