Skip to main content
Unisec Bezpečnostní agentura Praha

Váš majetek v bezpečí během vaší nepřítomnosti

Prázdný objekt je lákavým prostorem především pro zloděje, vandaly a bezdomovce. Proto je nutné zajistit maximální ochranu vašeho majetku tak, aby nedošlo k jeho poškození. Naše společnost UNISEC Security zajišťuje fyzickou ochranu majetku v době vaší nepřítomnosti, například po pracovní době, v době dovolených, nebo během svátků.

V UNISEC Security vycházíme z dlouholetých zkušeností a praxe, proto víme, že především noční ostraha firemních objektů je nejlepším řešením, jak předcházet velkým škodám na majetku. Nemusí přitom jít primárně o krádeže. Zvláště firemní objekty se stávají v nočních hodinách terčem vandalů a průmyslových špionáží. Objednejte si naši ostrahu v noci a zamezíte případným škodám a hrozbám.

Unisec Bezpečnostní agentura Praha

Proč si objednat fyzickou ostrahu u UNISEC Security:

  • Zajišťujeme komplexní služby v oblasti bezpečnosti, ochrany lidí a majetku
  • Připravíme kombinaci fyzické ochrany a moderních bezpečnostních technologií
  • Náš tým je pravidelně školen pro zajištění vysokého standardu služeb
  • Své klienty reprezentujeme profesionálně
  • Náhradní plnění

Ochraňte svůj majetek před vandaly a zloději v době vaší nepřítomnosti! Zajišťujeme fyzickou ostrahu objektů v Příbrami a okolí.

Jak přesně funguje fyzická ostraha

Náš tým bezpečnostních pracovníků nabízí nepřetržitou fyzickou ostrahu objektů.

Nepřetržitá ochrana probíhá 24 hodin ve více směnách ve Vámi vybranou dobu. Fyzickou ochranu si můžete zvolit formou pochůzek nebo kontolou mobilní hlídky. Ostraha objektů je zaměřena na zamezení vniknutí osob do střežených prostor. V případě, že má vaše firma nepřetržitý provoz, doporučujeme využít vícesměnnou fyzickou ostrahu. Základem je vždy vysoká profesionalita a schopnost strážných okamžitě reagovat na vzniklé situace.

Ostraha firemních objektů je správným krokem ke zvýšení bezpečnosti vašeho podnikání. Navrhneme vám efektivní kombinaci fyzické ochrany a moderních zabezpečovacích systémů vedoucí k finančním úsporám. Obraťte se na nás, rádi s vámi probereme ostrahu vašeho objektu.