Skip to main content
Unisec Bezpečnostní agentura

Ostraha sportovních akcí akcích má nezastupitelnou roli

Event security na sportovních akcích má nezastupitelnou roli už při samotné kontrole oprávnění návštěvníků ke vstupu, dále při koordinaci osob, řízení provozu na parkovištích a také při ostraze majetku.

Unisec Bezpečnostní agentura

Zajistěte si na své sportovní akci profesionální ostrahu

Zajištění bezpečnosti během sportovních akcí má velký význam. Tým pečlivě vybraných a vyškolených zaměstnanců z naší bezpečnostní agentury UNISEC se postarají o bezpečnost všech zúčastněných osob před akcí, během sportovního konání i po skončení. Postaráme se o kontrolu oprávnění vstupu návštěvníků na sportovní akci, koordinaci davu v nepřehledných situacích, řízení provozu na parkovištích i na příjezdových komunikacích, ochranu majetku, zajištění první pomoci a zavolání zdravotního personálu.

Vystupujeme reprezentativně a profesionálně

Náš tým pracovníků UNISEC bude reprezentativně vystupovat na všech společenských akcích v jednotné uniformě. Pečlivě vybereme tým pracovníků, kteří mají bohaté zkušenosti s ochranou sportovních a kulturních akcí. Jako tým se postaráme o efektivní dohled na místě konání akce, ať už jde o rozlehlý areál, budovu či venkovní prostory.

Reagujeme na všechny požadavky

V oblasti ostrahy kulturních akcí máme jako profesionální bezpečnostní agentura mnohaleté praktické zkušenosti. Dokážeme obratem zajistit výběr profesionálně vyškolených, prověřených a vybavených pracovníků z řad našich zaměstnanců.

Od našich zaměstnanců můžete očekávat:

  • Profesionální jednotnou uniformu
  • Bezpečnostní výstroj a výzbroj
  • Fyzickou vybavenost strážných
  • Jazykové znalosti
  • Zkušenosti ve vybrané oblasti

Garance zabezpečení akce

Zajišťujeme komplexní event security na sportovních akcích. Zcela se podřizujeme smluvním požadavkům klienta a bezpečnostním plánům akce. Náš tým pečlivě vybraných strážných se umí správně rozhodnout v nenadálých situacích a zajistit bezpečí zúčastněných osob. Naše společnost plně odpovídá za případné vzniklé ztráty a škody na střeženém majetku.